2019 nyár – Hol nyaraljunk? Tippek a jó döntéshez

Az előfoglalási akciók indulásával itt a lehetőség, hogy kedvező ár-érték arányú nyaralást találjunk. Már csak azt kell eldönteni, hogy idén hol nyaralunk, mely célállomás tengerpartján csobbanunk a vízbe.

Az Alpine Tours csapata évről-évre minden tudását, tapasztalatát, sőt a szívét is igyekszik belevarázsolni a nyaralási ajánlatok előkészítésébe évről-évre. Olyan utakat szeretnénk megvalósítani, amely a velünk utazóknak felejthetetlen élményt garantálnak! A 2019-es utazási ajánlataink között az egyik legnépszerűbb: Szardínia, Mykonos és Horvátország/Sibenik.

Szardínia varázslatos szigete – előfoglalási kedvezmények

Szardínia egy különleges sziget, alig 200 km-re Olaszország partjaitól, mégis olyan, mintha egy másik kontinensre érkeznénk; fehér homokos öblök, vörös gránitsziklák és smaragdzöld tengervíz – ide utazva csodálatos kép tárul elénk. Jobbnál jobb szállodák, valamint családi- és gyermekkedvezmények széles választéka várja az utazókat. Nyaralásuk alatt egyszerre fürdőzhetnek Európa legszebb partszakaszain, tehetnek élmény dús szigettúrákat, valamint felejthetetlen hajókirándulásokban lehet részük.

Beautiful ocean coastline panorama in Costa Smeralda, Sardinia

A mediterrán klíma mellett érdemes a gasztronómiai kínálatot is élvezni: az itteni articsókát a világ egyik legkiválóbbikaként tartják számon, az itt készült pecorino sajt, a tehéntejből készült perrata és a pillekönnyű házi ricotta, illetve a szárd méz is világhírű, az itteni borok pedig Itália legjobbjai közé tartoznak.

Szardínia előfoglalási kedvezményes ajánlatait ITT találja – 11 éves korig ingyenesség biztosított!

Mykonos – a görög csoda

Görögország egyik legpompázatosabb szigete, stílusát valahova St. Tropez csillogása és Ibiza buli világa közé lehet besorolni; de az biztos, hogy mindkettőből a legjobb részeket csente el. Fedezzék fel velünk és mi garantáljuk itt egy pillanatra sem áll meg az élet! Finom homokos strandok és a hamisítatlan görög vendégszeretet mellett a nappali és éjszakai szórakozási lehetőségek végtelen tárháza várja az idelátogatókat!

Mykonos-1

Az ókori kisváros egy azúrkék öbölben fekszik, sétálhatnak a hangulatos keskeny kis utcácskákon, megcsodálhatják a “Kis Velencét”; legtöbben a színes balkonok látványáért mennek ide, de lenyűgöző az is, hogy a vízszint szinte a házak ablakpárkányát is eléri a partvonalon. A Kis Velence feletti dombon öt szélmalom vigyázza a várost, a főtér pedig a pelikánok kedvenc tartózkodási helye, így nem csoda, hogy ők lettek a sziget szimbólumai.

Mykonos szálláslehetőségei itt megtekinthetők…

Horvátország másképp – kiemelt kedvezmények elérhetők

Hunyja le a szemét, és képzeljen el egy szuper nyaralást! Mit lát? Szikrázó napsütést, azúrkék tengert, bűbájos házakat és vadregényes sziklaszirteket? Csak nem a horvát tengerpart jelent meg a szemei előtt? Hiába, ha nyaralásról van szó, nekünk, magyaroknak a horvátországi strandok felkeresése szinte kötelező program minden évben, de úgy sejtjük, Ön is szívesen tesz eleget ennek a kötelezettségnek.  Négycsillagos szállás ajánlataink, illetve villáink minden igényt igyekeznek kielégíteni.

hor

Családi és előfoglalási kedvezmények itt megtekinthetők…