Belevágunk a szezonba- Kiemelt síajánlatok 2018 tél

Ismét közeledik a tél és vele együtt a síszezon, sorban nyitnak a 3000 méter és feletti gleccserek, valamint az alpesi sí- paradicsomok is hamarosan fehér ruhát öltenek. Irodánk az elmúlt évek népszerű sírégiói mellett, az idei szezonban számos újdonsággal várja a síelés szerelmeseit. Most az alábbi összeállításunkban válogattunk a legjobb családi és akciós ajánlataink közül a teljesség igénye nélkül!

1. Szezonynyitó túra Ischgl/Silvretta Aréna

Akik álmokat ígérnek nem mindig tartják szavukat, akik viszont már jártak a Silvretta régióban tudják, hogy ez maga a megvalósult álom. A határokon átívelő sígalaxis 250 kilométernyi sípályájával és modern liftekkel várja a síelőket. Tartsanak velünk Európa legdrágább síközpontjába most hihetetlen árakon 430 EUR/fő/5 éjszaka félpanzióval wellness szálláson.

image002

2. Családi ajánlatok kiemelt gyermek ingyenességgel

Ski Amadé – Hochkönig – Családi síhetek magyar oktatóval! 12 éves korig ingyenességgel!

A 2017/2018-as téli szezon slágere, kitűnő adottságokkal, kedvező családi ajánlatokkal, és telepített magyar oktatóval. Szállásunk egy varázslatos kis faluban található külső-belső wellnesszel rendelkező négycsillagos pályaszállás, amely az adott 150 km összefüggő pályarendszeren felül számos programlehetőséggel várja vendégeit! A kombinált Ski Amadé bérlettel további 400km pálya síelhető, a szomszédos Gastein völgyben és Flachauban. Gyermekek számára kiemelt időpontokban, egészen 12 éves korig ingyenességet biztosítunk.

3. Innerkrems családi sícsomagok egész télen!

Értékes extrák felár nélkül, 10 éves korig teljes ingyenességgel – ezek jellemzik legjobban innerkrems-i ajánlatunkat! A terület egy igazi sícsemege mindazok számára, akik az aktív pihenést, a síelés örömeit és a változatosságot keresik. 4*-os pályaszállás teljes ellátással, síbérlettel, programokkal verhetetlen árakon.

unnamed

4. Dolomitok/Cortina d’ Ampezzo – Családi síhetek 15 éves korig ingyenességgel!

A Dolomiti Superski elsőszámú síparadicsoma, könnyedén elérhető a híres Sella Ronda is, Bp-től mindössze 650km-re. Négycsillagos úszómedencés wellness hotel 300 méterre a liftektől. 7 éjszaka esetén egészen 15 éves korig ingyenességet garantálunk.

Még több szuper ajánlat és részletek itt megtekinthetők…