Pályaszállások családi akciókkal

Az idei síszezonban is együtt megy síelni a család? Varázslatos sícentrumokat gyűjtöttünk össze válogatásunkban, amelyek nemcsak a fantasztikus síelés élményét garantálják, hanem a család minden tagjának nagyszerű szállást, illetve szórakozási lehetőséget is biztosítanak.  Ugye nem felejtette el, hogy az általunk kínált különleges síutakon a gyerekek továbbra is ingyen síelnek?

INNERKREMS családi wellness sícsomagok!- 10 éves korig ingyenesség!

Innerkrems igazi sícsemege mindazok számára, akik az aktív pihenést, a síelés örömeit és aváltozatosságot keresik. Wellness pályaszállásunk teljes ellátással, síbérlettel és számos programmal várja az ide érkezőket.

innerjo2

Innerkrems ajánlatunk részletei itt elérhetők….

SKI AMADÉ – HOCHKÖNIG kiemelt családi ajánlatok – 12 éves korig ingyenesség!

Évek óta a síelők kedvence, kitűnő adottságokkal, kedvező családi ajánlatokkal. Szállásunk varázslatos kis faluban található wellness pályaszállás, amely az adott 150 km összefüggő pályarendszeren felül számos programlehetőséggel várja vendégeit! 4*-os wellness pályaszállás félpanzióval.

hoch

Hochkönig ajánlatunk részletei itt elérhetők…

KITZBÜHEL – elsőrendű pályák, nagyvilági légkör – pályaszállások 9 éves korig ingyenességgel!

A Best Of the Alpes tagjaként 170 km összefüggő pályarendszerrel számtalan nemzetközi szintű sírendezvény otthona Kitzbühel, de mindenekelőtt a hírhedt Hahnenkamm Világkupa futamnak köszönhetően vonzzaévről évre a téli sportok szerelmeseit. Szállásaink négycsillagos pályaszállások.

Feuerwerk Kitzbühel 2011

Kitzbühel ajánlatunk részletei itt elérhetők…

Élménysízés Suldenben! – 12 éves korig teljes ingyenesség!

A Dél-Tiroli Ortler Skiarena nem tartozik a világhírű sícentrumok körébe, népszerűségét az ínyencek körében elsősorban páratlan adottságaival és sokoldalúságával vívta ki. 1.900m-en fekvő pályaszállásait modern liftek kötik össze a 3.250m-es csúcsállomással, összefüggő 40km-es jelölt pályarendszert alkotva. 4*-os wellness pályaszállás félpanzióval.

sulden ap 0 (2)

Sulden ajánlatunk részletei itt elérhetők….