Szezonvégi nyaralás? – Még érdemes foglalni és elindulni!

Sokan már a téli időszakban tervezgetik és le is foglalják nyaralásukat. De előfordulhat, hogy vagy nem akarunk, vagy a fél évvel korábbi időpont miatt nem tudunk egy nyaralási időpontot lekötni. Egyszerűen úgy érezzük, hogy azonnal kikapcsolódásra van szükségünk! Kell néhány szabad nap, amit otthonunktól távolabb szeretnénk eltölteni. Akár mi is a magyarázat, ha most jutott el oda, hogy megtalálja a megfelelő nyaralást ne csüggedjen, mert alábbiakban összegyűjtöttünk szardíniai és görög ajánlatokat, melyeket még most is lefoglalhat bátran, hiszen Szardínián és Görög szigeteken szeptemberben is csodálatos az időjárás! Plusz van bónusz tippünk is!

szard1

Szardínia varázslatos szigetéről már többször írtunk,  mivel Szardínia egy különleges sziget, amely bővelkedik látnivalókban, kirándulóhelyekben és kulturális látnivalókban egyaránt. Egyszerre fürdőzhetnek Európa legszebb partszakaszain, tehetnek élmény dús szigettúrákat, valamint felejthetetlen hajókirándulásokban lehet részük. Az egyedülálló Giara fennsíkon sétálgatva találkozhatunk vadlovakkal, amelyek Európában itt találhatóak természetes környezetükben szabadon.

1. Ha a családdal fedeznénk fel Szardíniát

Családi ajánlataink Szardínián 12 éves korig ingyenességet biztosítanak, sőt akár 10-15% extra kedvezményt is igénybe vehetünk! Négy speciális ajánlatunkat itt találja…..

sa1

2. Ha kettesben fedeznénk fel Szardíniát

Akár az egész éves hajtástól ” menekülnénk”, akár a nászutunkat tervezzük, Szardínia pároknak is tökéletes utazási cél. Csodálatos szállások, fantasztikus tengerpart..garantáltan a feltöltődés és az egymásra hangolódás. Fantasztikus hotelek Szardínián pároknak itt megtekinthetők….

A világ egyik leglátogatottabb nyaralási célpontja Görögország, melyet az európai kultúra bölcsőjének is szoktak nevezni. Számtalan szebbnél szebb szigeten, páratlan strandokkal találkozhatunk. Az idelátogatókat azonban nemcsak az ország csodálatos tengerpartjai, hihetetlenül kéken csillogó és kristálytiszta tengervize, pompás hegyvonulatai, rendkívül kellemes mediterrán éghajlata csalogatja, hanem az ókori görög társadalom ránk hagyott emlékei is, melyek a szigeteken is nyomon követhetők.

jon1

3. Ha kettesben fedeznénk fel a legszebb Görög szigeteket

Több mint 7 Görög sziget közül válogathat nálunk: Mykonos, Kréta, Korfu, Rodosz, Santorini, Zakynthos, Chalkidiki. Tudjuk, hogy nem könnyű a választás. Mindegyik sziget különleges valamiért, ezért a döntés megkönnyítése érdekében mindegyik sziget esetén igyekeztünk a legszebb hoteleket biztosítani a kínálatunkban, így akár melyik szállásunk mellett is dönt biztosan nem fog csalódni.  Görög hotel válogatásunkat innen könnyen áttekintheti…

myk

Bónusz TIPP: Tahiti

Biztosan Ön is hallotta már ezt a varázslatos nevet: Tahiti. Csodás tájak, gyönyörű pálmafás, hófehér partok barátságos polinézek.  Azonban nagyon kevesen győződtek meg személyesen arról, hogy ez a világ legcsodálatosabb helye.

Tahiti hatalmas szigetét a 2241 méter magas Orohena-hegy uralja, melyet a 2066 méter magas híres Aorai-hegy körvonala, a Dumon d’Urville-ről elnevezett, 1321 méter magas Diademe, valamint az 1493 méter magas Marau-hegy határol. A főváros, Papeete kikötője az észak-nyugati partokon helyezkedik el zátonyok által védett helyen.

tahiti

A város Francia Polinézia politikai és gazdasági központja, melynek vonzásköre kiterjed egészen a keskeny parti területekre, valamint a sziget északi és nyugati hegyvidékeire. Tahiti Nui gyönyörű völgyekkel keresztezett vulkanikus földtömege Tahiti Iti kis szigetével a Taravao-szoroson keresztül áll összeköttetésben. A kíváncsi látogatók számára a környező hegyek varázslatos erdei kirándulásokat kínálnak lenyűgöző vízesésekkel, páfrányerdőkkel, rejtélyes barlangokkal, régészeti lelőhelyekkel és legendákkal gazdagítva. A sziklás északi partról gyönyörű kilátás tárul elénk, ahol a kanyargós út hibiszkusz sövénykerítéssel bekerített, fényűző kertek vonalában halad el.

Álomnyaralás egész évben elérhető! Kérjen személyre szabott ajánlatot még ma!