Menü

2019 kiemelt téli ajánlatok és gleccser sízés

Akciós síhetek főszezonban osztrák és olasz síparadicsomokban

Páratlan szilveszter a Dolomitokban 2018. december 26 – 2019. január 2. (7 éj)

Három- és négycsillagos hotelek a Dolomitok szívében félpanzióval és szilveszteri gála vacsorával, kiemelt előfoglalási- és családi kedvezményekkel. Síbérlet 0-7,99 éves korig ingyenes! további részletek

Innerkrems 10 éves korig ingyenesség a teljes téli szezonban!

Sporthotel Frühauf**** úszómedencés wellness pályaszállás teljes ellátással, akciós síbérlet csomaggal! 10 éves korig teljes ingyenesség szállásra, teljes ellátásra, valamint a síbérletre. további részletek

Ski Amadé – Hochkönig akciós családi síhetek

Berghotel Urslauerhof**** úszómedencés pályaszállás kedvezményes áron! Kiemelt időpontokban egészen 12 éves korig teljes ingyenességet biztosítunk szállásra és félpanziós ellátásra. további részletek 

Sulden Ortler Skiarena Dél-tirol  2019. február 3-9.

Négycsillagos pályaszállások kedvezményes áron kiemelt februári időpontban! Egészen 12 éves korig teljes ingyenességet biztosítunk szállásra és félpanziós ellátásra. további részletek

Kitzbühel családi ajánlatok főszezoni időpontokban is

Négycsillagos pályaszállások kedvezményes áron a kiemelt februári időpontokban is! Egészen 9 éves korig teljes ingyenességet biztosítunk szállásra és félpanziós ellátásra. további részletek

Dolomitok – Cortina d’ Ampezzo / Val di Fassa kedvezményes családi ajánlatok, pályaszállások!

Elegáns három- és négycsillagos wellness hotelek félpanzióval a teljes téli szezonban. Akár 15 éves korig teljes ingyenesség szállásra és ellátásra, 0-7,99 éves korig pedig a síbérletre! további részletek 

 

Csúszásbiztos gleccserek

Gleccsersízés Ausztria leghóbiztosabb gleccserén, a Pitztal gleccseren

Bár hazánkat, és több szomszédos ország síterepét is elkerülte a tél, a nagyobb gleccserek biztos pontot jelentenek a téli sportok, síelés szerelmeseinek. Azon szerencsés helyzetben vagyunk, hogy viszonylagosan könnyedén elérhető távolságban több ilyen síterep is található, csúszásbiztos sípályákkal.

Síutak: Pitztal-gleccser

Az egyik ilyen gleccser Ausztria legmagasabban fekvő gleccsersíterülete, 100km-re Innsbrucktól. Pitzalon már szeptember közepén-október elején kezdetét veszi a síszezon, és kitart májusig, nem csoda hát, ha a hóbiztos helyek egyik legbiztosabbjának nevezik.

Az 1982-es megnyitásával a fiatalabb síterepek közé tartozik, ami cseppet sem válik hátrányára. Itt épült meg Ausztria legmagasabban fekvő és egyben az egyik leggyorsabb kabinos felvonója a “Pitz Panoramabahn”. 1700 méteres magasságból nyolc perc alatt juthatunk fel vele a 2840 méterre.

pitz1

A Pitzal-gleccseren 68 kilométernyi sípálya, 3100 méteren snowboard funpark, 7 kmnyi sífutópálya és gyermekbirodalom csábít a hosszú szezon ideje alatt.

A sítúrázók sem unatkoznak, ha célba veszik a Pitzal síterepét. Legkedveltebb célpont Wildspitze 3774 méter magas csúcsa, melyre akár helyi túravezetővel is el lehet jutni.

Síutak: Stubai-gleccser

Ausztria másik hatalmas gleccsersíterepe az Innsbrucktól csak 30km-re fekvő Stubai. 12 km2-es területe, adottságainak köszönhetően abszolút hóbiztos terület. A síszezonja októbertől egészen júliusig tart!

A síterep 110 kmnyi pályával csábít, legyünk bármilyen tudásszintűek. A könnyű, széles, kezdőknek ajánlott pálya épp úgy választható, mint a profik igényeit kiszolgáló buckapálya és komoly síútvonalak. A freestyle hívek a snowboard-funparkban, a versenyszelleműek pedig két állandó versenypályán, sebességmérős szakaszon mérhetik össze tudásukat, míg az örök gyerekek a kalandos hócsúszda-pályán kapcsolódhatnak ki. Ezek mellett még találunk itt 4,5 kmnyi sífutópályát és egy jégmászó-tornyot is.

stub
Stubai-gleccser Ausztria legcsaládbarátabb síterepe. A síoviban kedves és nagyon jól képzett oktatók vigyáznak a legkisebbekre.

Egy élménydús csúszás után pedig megpihenhetünk Ausztria legmagasabban fekvő éttermében, a 3150 méteren található Jochdohle-ban. Ha pedig kicsit letennénk a lécet, vagy a deszkát, a Schaufeljoch hegyállomástól 10 perces gyaloglással, 3200 méteres magasságban találjuk a “Top of Tyrol” elnevezésű kilátót, ahonnan lélegzetelállító panoráma tárul a szemünk elé.

Síelne egyet a Gleccsereken? Jöjjön el velünk!

Kérjen Ajánlatot!