Nyaralás tippek 2016 – Szardínia

Amikor nyaralásunkat tervezgetjük a családdal, barátokkal, párunkkal akkor először eldöntjük, hogy mely utazási célpontok lennének a számunkra legmegfelelőbbek, majd az egyedi igényeket is figyelembe vesszük a nyaralási célpontok szűkítésénél. Az első és legfontosabb szempont, hogy olyan helyszínt válasszunk, mely maximálisan teljesíti az elképzeléseinket és nem csalódhatunk benne. Ezt persze nem könnyű eldönteni képek és néhány soros ajánlások alapján, ezt mi is tudjuk tapasztalatból, ezért nem is ajánljuk, hogy utasaink csak az ár alapján döntsenek, hiszen a legtöbb alkalommal a telefonos, vagy személyes egyeztetés utána  az egyik legkedvezőbb ajánlatokat tudjuk adni az utazás piacon.

Ahogy előzőekben írtuk, érdemes egy jól szervezett, profi ajánlatokat biztosító utazási irodával felvenni a kapcsolatot. Utazási irodánk garantáltan prémium szállás és utazás ajánlatokat biztosít, melyek biztosan elnyerik családosok, fiatal párok, nászutasok illetve a nyugalomra és pihenésre vágyók tetszését. Illetve az elmúlt évek alapján ezt több 100 elégedett utasunk is visszaigazolja számunkra.

13_Torre_piscina_torreRGBSzardínia kihagyhatatlan szigete

Ilyen nyaralási helyek közé sorolandó Szardínia, ami egyrészt gyönyörű, másrészt felejthetetlen.   Szardínia szigetét elsősorban  a nyugalmasabb nyaralásokra vágyóknak és gyermekes családoknak tudjuk ajánlani. Igaz a sziget nagyobb településein találhatók szórakozóhelyek, Szardínia egyértelműen nem olyan partiktól hangos nyaralási célpont, mint amilyen Ibiza.  Az olasz szárazföld nyugati partvidékétől 187 kilométer távolságban helyezkedik el. A sziget észak-déli kiterjedése 206 kilométer, Szicília után a Földközi-tenger legnagyobb szigete.

14_Torre_struttura_tramontoRGB
Repülővel Budapestről Algheroba Wizzairrel elérhető, autóval Budapest Civitavecchia 1190 kilométeres távolságra van plusz a kompolás nappal 5 óra, éjszaka 8 óra. Nagy előnye a szigetnek, hogy itt vannak a legszebb és legtisztább strandok, a tengervíz színe csodálatosan türkizkék.

Szardínia varázslatos szigete…Érdekel->