Egy hely a napon – Szardínia

Homok, kvarc, kagylók, hosszú magányos strandok, távol a megszokott turistautaktól

Lépjen be ebbe a festménybe, és ismerje meg a szigetet: fedezze fel magányos, nem túl „lakott” strandjait, ahol tekintetünk egyértelműen a tenger felé vándorol, a távoli és lakatlan horizontok felé, ahol belélegezhetjük a jóddal átitatott levegőt, amely sós víztől és szalmagyopártól, Szardínia parfümjétől illatos. Fedezze fel Ön is ezeket a paradicsomokat lábujjhegyen, hogy ne zavarja meg a szennyezetlen és ősi helyek egyensúlyát. Érezni fogja a rendkívüli természetes energiát, mint egy nagyszerűen kinyújtott kéz, amely feltölti az elmét és testet, hogy újra kezdjük, magunk mögött hagyva az elmúlt hónapok sötétségét.

aspexi-108461

Berchìdába vagy a paradicsomba érkezett?
Puszta szépsége elvarázsol, de ami mélyen megindít, és soha nem felejjük el, az a harmónia az összes elem között, amelyet érzékszerveink észlelnek, amikor a parton sétálunk, úszunk vagy napozunk. Ez egy határtalan paradicsom, amely egy csodálatos védett területtel kezdődik, amely Bidderosa 5 strandját őrzi, és egészen Berchìdáig ér.

berchida_di_magda_ciach-baklarz_blog_www_italiapozaszlakiem_com

Természetes műalkotások
Eredeti természet és érzéki báj. Nehéz szavakkal leírni, és gyakran még a képek sem tesznek igazságot: el kell menni a Costa Verdére, és meg kell nézni. Olyan lesz, mintha visszautaznánk az időben. San Nicolòtól Pistisig a nagyszerű strandok érintetlenül megőrizték nemcsak a környezeti rendszert, hanem az őket körülvevő szellemet és hangulatot is, amely a különleges helyek fémjele.

shutterstock_294666128_piscinas_gigi_peis_ce_resize

Hatalmas kiterjedésű fehér homok és kék tenger
Így van ez Terténia kikötőjében! Strandolási lehetőségekben nincs hiány, de a világtól való távolodás érzését fokozzák a végtelen terek és a körös-körül vöröslő hegyek, amelyek mindentől elszigetelik ezt a paradicsomot. Ezeken a részeken még az északnyugati szél is kevésbé érezhető. A kikötő tizenkét kilométeres körzetében Foxi Manna és Foxi Murdegu kiemelkedik, két „gyöngyszem”, amelyeket egy spanyol torony által őrzött hegyfok választ el egymástól.

shutterstock_274855910_ogliastra_tertenia_stefano_garaursz

A tenger, ahol nem számítunk kastélyra
Hátat fordítva a hosszú tengerpartnak, a szárazföld felé nézve, a dombtetőn egy elragadó falucskát látunk, középkori várával, távolban a zöld völgy, folyó és az erdő. Lehet, hogy azon tűnődünk, hogy hol vagyunk a világban, csak forduljunk a tenger felé, és azonnal felismerjük: Szardínián vagy.

posada_panorama_vista_s._giovanni

Egy királynő és két hercegnő
Elnyúlnak Malu Entu kis szigete előtt, menjen oda biciklivel vagy lóháton, és egymás után találja őket értékesnek és finomnak. Középen fekszik Arutas, a leghíresebb, a legnagyobb kvarcszemcsékkel, oldalt Mari Ermi rózsaszín flamingó tavával és Maimoni a kvarchomok utolsó dűnéivel. Többek, mint strandok, törékeny ékszerek, amelyeket a tenger ereje ajándékozott nekünk.

is_arutas_0