Prémium ausztriai síterepek, sípályák és szórakozás; Tirol éjjel nappal

Ischgl és Obergurgl ausztriai síelés és síutak

Olyan helyen szeretnénk síelni, ahol nemcsak a síterep prémium kategóriás, hanem minden más is? Ha Tirolt vesszük célba, biztosan nem csalódunk!

Az ausztriai Tirolt nemcsak közelsége – kb. hét és fél óra autóval -, hanem három prémium kategóriás síterepe, Ischgl, St. Anton és Obergurgl miatt is érdemes felkeresünk. A gyönyörű tájon túl még rengeteg izgalmas programlehetőség és minden igényt kielégítő szolgáltatások várnak.

is

Ischglben, a folyton nyüzsgő, középkori múltra visszatekintő városkában november 30-án óriási Nickelback koncerttel nyitották meg a síszezont. Ha erről a fergetes partiról le is maradtunk, akkor sincs okunk szomorkodni; a festői helyszínen egymást érik a bulik, több mint 300 szórakozóhely várja a mulatni vágyókat. Ez persze még semmi, hiszen további koncertekkel, szilveszterkor öt tűzijátékkal, januárban hószobor-faragó versennyel, fesztivállal és további nagykoncertekkel várják a vakációzókat.

Ischgl síelés és síút ajánlatok—>

Ischgl sípálya

Szerencsére a szórakozás mellett nem másodrendű a sport szerepe sem; a könnyed, mégis tartalmas programokat remekül kiegészítik a legnagyobb minőségű, hóágyúzott sípályák, melyek 44 ultramodern sífelvonóval  csábítják csúszásra a tél szerelmeseit. Természetesen a snowboardosokra is gondoltak: ők funparkban és half pipe-on is bizonyíthatják rátermettségüket!

Amennyiben vérünkben van a síelés, és már unjuk a családi síterepek számunkra túlzó biztonságát, érdemes kicsit később, az Ischgltől 42 kilométerre fekvő St. Antonban tábort vernünk.

A bájos, barátságos kisvároshoz kapcsolódó síközpontban minden a haladó és profi síelők igényeit szolgálja. A kihívásokkal alaposan ellátott síterep ideális azoknak, akik nem ma szeretnék megtanulni a téli sportok alapjait. Nem véletlen az sem, hogy sok kalandor keresi fel St. Antont; sokan még a tengerentúlról is elzarándokolnak ide, csak hogy a freeride pályát legyőzzék!

Itt nem csak a tökéletes síterep adott, hanem a természeti körülmények is: az optimális klíma miatt viszonylag gyakran esik a hó.

Obergurgl síelés és síút ajánlatok—>

ob1

Ha kevésbé vagyunk bulizósak vagy kevesebb bennünk a kalandvágy, mégis szeretnénk magunkat jól érezni, Tirol akkor is tartogat számunkra ideális vakációs célpontot. Obergurgl a nyugodt kikapcsolódásra vágyók síközpontja, éppen ezért az idősebb korosztálynak is bátran ajánljuk. Itt nem kell idegeskednünk a tömeg miatt, illetve a 3100 méterig felmenő sípályák is kényelmes összeköttetésben állnak az elegáns, magas komforttal rendelkező szállásokkal. Ennek ellenére a síterep nem unalmas; biztonságos, mégis változatos élményekben lehet itt részünk!

Obergurgl síelés és síút ajánlatok—>