Menü
Kronplatz

Kronplatz síszállás

Kronplatz

“Végy modern kabinos és ülőszékes lifteket, adj hozzá német precizitást! Keverj bele olasz vidámságot, fűszerezd meg pezsgő éjszakai élettel és olaszos vendégszeretettel, cseppents bele kényelmes dél-tiroli szállodákat és apartman házakat!” – Máris kész a „Kronplatz koktél.”

A sícentrum a Dolomitok egyik legelragadóbb paradicsoma. A pályák tetején elénk táruló teljes körpanoráma, a régi korok hangulatát idéző hütték, a csúcsról 4 különböző irányban ereszkedő pályák látványa a sokat megért sírajongó szívét is megdobogtatják. Ha a 120 kilométeres  összefüggő pályahossz nem lenne elég, Cortina d’ Ampezzo, vagy a szomszédos Sella Ronda síszafari gigászi pályarendszere 20 perces autózással elérhető.

 

Négycsillagos apartmanok – Terenten

A kényelmes egy-, és két légteres lakásokat kínáló apartman házak a kitűnő panorámájú Terenten üdülőfaluban találhatóak, 20 perces autóútra Kronplatz kabinos liftjeitől. (Ingyenes síbusz folyamatosan közlekedik).

Felszereltség: wellness központ szaunával, hidromasszázs medencével, fitness terem, parkolóház. Apartmantípusok: 2-4 fős 1 légteres, és 2-6 fős 2 légteres. Minden lakáshoz WC-vel felszerelt fürdőszoba, TV, telefon tartozik. A két légteres apartmanok erkéllyel is rendelkeznek. Ellátás: önellátás.


 

Kérjen ajánlatot!

 

Miért minket válasszon?

 

 Kronplatz síszállás Olaszországi síszállás