Menü
Horvátország

Horvátország másképp – Utazás, nyaralás

Fedezze fel a Kvarner-öböl és Közép Dalmácia/Sibenik szépségeit

Horvátország nyaralások

Kvarner igazi  mediterrán vidék hegyvidéki éghajlattal és aktív kikapcsolódási lehetőségekkel Budapesttől mindössze 3 órás autóútra (végig autópályán), 400km távolságra. Horvát Kvarner régiójában mindazok jól fogják magukat érezni, akik kedvelik az olyan mondén nyaralóhelyek atmoszféráját, mint az elbűvölő Abbázia, melynek, fenséges parkjai és villái, valamint 12 kilométernyi tengerparti sétánya az év minden szakában vonzza a vendégeket.

Šibenik a horvát Adria közepén, egy festői szépségű öbölben, az ország egyik legszebb karsztfolyója, a Krka torkolatánál helyezkedik el. Szállásaink tengerparti minőségi négycsillagos hotelek, felnőtteknek, pároknak – és külön KIDS hotel a családosok számára. A természet szépségétől megigézett világhírű író, Bernard Shaw így vélekedett a látottakról: „A világ teremtésének utolsó napján Isten műve megkoronázásaként könnyekből, csillagokból és leheletből megteremtette a Kornatit.”

A horvátországi tengermelléki táj itt az erdős és szilaj Gorski kotar hegyvonulattal ér össze, a mediterrán vidék és életmód szöges ellentétben áll a hegyvidéki éghajlattal, s a 150 éves idegenforgalmi hagyománnyal büszkélkedő üdülőhely atmoszférája nagyban különbözik a szigetek lelassult tempójától. Ebbe a horvát régióban egyaránt megtalálhatjuk a szebbnél partszakaszokat, hangulatos óvárosokat, ahol fényűző palotákat láthatunk, de választhatjuk a csendet és a nyugalmat olyan kis településeken, ahol mindössze pár száz ember lakik.

Horvátország

Horvátországi nyaralások között idén sem könnyű választani. Családok és párok számára is egyre minőségibb és különlegesebb szolgáltatás biztosított a horvátországi nyaralásuk kapcsán. A horvát tengerpart legjobb hoteleit gyűjtöttük össze, hogy Önnek könnyebb legyen az idei választás, amikor horvátországi nyaralást keres.

Horvát hotelek:

Horvátország nyaralás

Horvátország nyaralás