Menü

Síutak

Síutak, síelés

2021/2022-es Síutak Európa legjobb síterepeire! Találd meg a legjobb európai síutakat nálunk. Minden évben a legjobb síszállásokat gyűjtjük össze, ahol családok és baráti társaságoknak is tökéletes síelésben lesz részük.

2021/2022-es kiemelt síút ajánlatok

Ischgl Szezonnyitó túra

Ski Amadé Hochkönig

Cortina d’Ampezzo

Innerkrems sícsomagok

Pályaszállás apartmanok

Álom síelés – privát alpesi villák

Hochkönig családi síhetek

Síutak Ausztria 2021/2022

Síutak Ausztria – Innerkrems

Síutak Ausztria – Ski Amadé

Síutak Ausztria – Hinterstoder

Síutak Ausztria – Ischgl

Síutak Ausztria -Obergurgl

Síutak Ausztria – Karintia

Síutak Ausztria – Kitzbühel

Síutak Ausztria – Saalbach

Síutak Ausztria – Lachtal

Síutak Ausztria – Nassfeld

Síutak Ausztria – Katschberg

Síutak Ausztria – Gerlitzen

Síutak Ausztria – Murau

Síutak Olaszország

2021/2022

Síutak Olaszország – Cortina

Síutak OlaszországKronplatz

Síutak Olaszország – Schnalstal/Val Senales 

Síutak Olaszország – Folgaria-Lavarone

Síutak Olaszország – Madonna

Síutak Olaszország – Dél-Tirol

Síutak Olaszország – Livigno

Síutak Olaszország – 4 völgy Bormio

Síutak Olaszország – Val di Fassa

Síutak Olaszország – Marmolada

Síutak Olaszország – Aosta-völgy

Síutak Szlovákia 2021/2022

Síutak Szlovákia – Jasna, Chopok

Síutak Szlovákia

Síutak Svájc 2021/2022

Síutak Svájc – St. Moritz

Síutak Svájc – Saas Fee

Síutak Svájc – Zermatt

Síutak 2022

A 2022-es síszezonban is Európa legjobb síterepeit vesszük célba síelés ajánlatainkkal. Minden esetben kiváló áron, minőségi síszállásokat kínálunk az ügyfeleinknek! Az ajánlataink legtöbb esetben jobb kondíciókat biztosítanak mint a szállásfoglaló oldalak. Családi kedvezményeink pedig garantáltan egyedülálló lehetőségeket biztosítanak a 2020-as síszezonban is. Válogasson oldalunkon síutak között, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyiken és szakembereink válaszolnak minden kérdésükre!

Síutak: Ausztriai síelés és síutak

Ausztria tökéletes feltételeket biztosít a síeléshez és a kikapcsolódáshoz egyaránt, hiszen a befagyott tavak, sípályák és fun parkok sokszínű Aprés Ski, vagyis Ausztria kiváló síelés utáni programokat kínál a síelőknek. Így Ausztria világhírű sícentrumai,síútjai, sípálya rendszerei nemcsak az alpesi síelés, de az extrém sportok szerelmeseit is vonzzák. Az európai színvonalú ausztriai sípályák bármely korosztálynak életre szóló élményt garantálnak. Síutak során néhány nap síelés Ausztria bármely sícentrumában felejthetetlen, de ebben nagy szerepet játszanak minőségi sípályák és a sokrétű szórakozási lehetőségek, a wellness szállók és a kiváló síiskolák is.

Az ausztriai síutak kapcsán megismerhetjük az ausztriai sípályák változatosságát. Ami minden síelő tudását és vágyát kielégítik garantáltan.  Ausztria a sípályák miatt az egyik leghíresebb sídesztináció, Ausztria síelés terén rengeteg lehetőséget kínál kortól és sítudásszinttől függetlenül. Ausztriai síutak Családosoktól, a profi síelőkig bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb téli sportot és sípályát Ausztria síterepein. Ausztria síutak, és síelés szempontjából nagyon jó döntés, hiszen természeti adottságai révén több mint 800 sícentrummal büszkélkedhet, amiből az ausztriai sípályák hossza ma már eléri a 20 000 km-t. Ausztriai síszállások és síutak is tökéletes és rendkívül változatos lehetőségeket biztosítanak: wellness, és egyéb pihentető, izgalmas programokat. A rendszeresen karbantartott, elsőrendű módon előkészített ausztriai sípályák általában szeptembertől( Gleccser sípályák) májusig hóbiztos élvezetet nyújtanak, a hóágyúknak köszönhetően. Így nyugodtan mondhatjuk, hogy nincs is jobb program télen, mint egy varázslatos síelés Ausztriában. Ismerje meg a legjobb ausztriai sípályákat! Válogasson Ausztriai síutak közül!

Olaszországi síelés és síutak

Olaszország változatos, széleskörű programkínálattal rendelkezik síelők számára: sífutópályák és túra, és sítúraútvonalak egész sorából választhatunk. Olaszország síelés szempontjából szintén tökéletes adottságokkal rendelkezik, így a klasszikus téli sportok mellett az extrém sportolási igényeket – freeride síelés- is kitudja elégíteni. Jól kiépített és rendszeresen karbantartott sípályái kiváló lehetőséget biztosítanak a síeléshez és kikapcsolódáshoz. Olaszországi síutak során így garantáltan tökéletes síszállásokat és síutakat tudunk biztosítani síelők számára.

Síutak Svájc

Svájci síutak szintén a legmagasabb síelő igényeket is kielégítik. Ismerje meg a svájci síút ajánlatokat.

Síutak és Síelés Szlovákia

Szlovákiai síközpontok is sokat fejlődtek az elmúlt években. Chopok sírégióban a sípályák és síszállások minőségi a nyugati európai szintet bőven hozza és csupán csak néhány óra autózásra van Budapesttől.  Szlovákiai sípályák minősége tökéletes. Széles, igényes pályák, fun pakokkal és lankás gyerek pályákkal vannak fűszerezve. A négyüléses felvonók pedig fokozzák a síelők kényelmét. Ismerje meg a legjobb szlovákiai síutakat és síelés élményeket. forduljon hozzánk bizalommal.