Menü

2022-2023 tél előzetes

prémium sírégiók, családi síhetek

1. Páratlan szilveszter a Dolomitokban
Val di Fassa és Cortina d’ Ampezzo

Három- és négycsillagos hotelek a Dolomitok szívében félpanzióval és szilveszteri gála vacsorával, kiemelt előfoglalási- és családi kedvezményekkel. Síbérlet 0-7,99 éves korig ingyenes! további részletek

2. Ski Amadé – Hochkönig családi síhetek

Berghotel Urslauerhof**** úszómedencés pályaszállás kedvezményes áron! Kiemelt időpontokban egészen 10 éves korig teljes ingyenességet biztosítunk szállásra és félpanziós ellátásra. további részletek

3. Kitzbühel családi ajánlatok főszezoni időpontokban is

Négycsillagos pályaszállások kedvezményes áron a kiemelt februári időpontokban is! Egészen 9 éves korig teljes ingyenességet biztosítunk szállásra és félpanziós ellátásra. további részletek

További részletek és téli ajánlatok hamarosan…

Csúszásbiztos gleccserek
egész évben

Bár hazánkat, és több szomszédos ország síterepét sokszor elkerüli az igazi a tél, a nagyobb gleccserek biztos pontot jelentenek a téli sportok, síelés szerelmeseinek. Azon szerencsés helyzetben vagyunk, hogy viszonylagosan könnyedén elérhető távolságban több ilyen síterep is található, csúszásbiztos sípályákkal.

Síutak: Pitztal-gleccser

Az egyik ilyen gleccser Ausztria legmagasabban fekvő gleccsersíterülete, 100km-re Innsbrucktól. Pitzalon már szeptember közepén-október elején kezdetét veszi a síszezon, és kitart májusig, nem csoda hát, ha a hóbiztos helyek egyik legbiztosabbjának nevezik.

Az 1982-es megnyitásával a fiatalabb síterepek közé tartozik, ami cseppet sem válik hátrányára. Itt épült meg Ausztria legmagasabban fekvő és egyben az egyik leggyorsabb kabinos felvonója a “Pitz Panoramabahn”. 1700 méteres magasságból nyolc perc alatt juthatunk fel vele a 2840 méterre.

pitz1

A Pitzal-gleccseren 68 kilométernyi sípálya, 3100 méteren snowboard funpark, 7 kmnyi sífutópálya és gyermekbirodalom csábít a hosszú szezon ideje alatt.

A sítúrázók sem unatkoznak, ha célba veszik a Pitzal síterepét. Legkedveltebb célpont Wildspitze 3774 méter magas csúcsa, melyre akár helyi túravezetővel is el lehet jutni.

Síutak: Stubai-gleccser

Ausztria másik hatalmas gleccsersíterepe az Innsbrucktól csak 30km-re fekvő Stubai. 12 km2-es területe, adottságainak köszönhetően abszolút hóbiztos terület. A síszezonja októbertől egészen júliusig tart!

A síterep 110 kmnyi pályával csábít, legyünk bármilyen tudásszintűek. A könnyű, széles, kezdőknek ajánlott pálya épp úgy választható, mint a profik igényeit kiszolgáló buckapálya és komoly síútvonalak. A freestyle hívek a snowboard-funparkban, a versenyszelleműek pedig két állandó versenypályán, sebességmérős szakaszon mérhetik össze tudásukat, míg az örök gyerekek a kalandos hócsúszda-pályán kapcsolódhatnak ki. Ezek mellett még találunk itt 4,5 kmnyi sífutópályát és egy jégmászó-tornyot is.

stub
Stubai-gleccser Ausztria legcsaládbarátabb síterepe. A síoviban kedves és nagyon jól képzett oktatók vigyáznak a legkisebbekre.

Egy élménydús csúszás után pedig megpihenhetünk Ausztria legmagasabban fekvő éttermében, a 3150 méteren található Jochdohle-ban. Ha pedig kicsit letennénk a lécet, vagy a deszkát, a Schaufeljoch hegyállomástól 10 perces gyaloglással, 3200 méteres magasságban találjuk a “Top of Tyrol” elnevezésű kilátót, ahonnan lélegzetelállító panoráma tárul a szemünk elé.

Síelne egyet a Gleccsereken? Jöjjön el velünk!

Kérjen Ajánlatot!