Menü

Jelentkezés

Az utazások lekötéséhez 35 napon kívül a részvételi díj 40%-ának, 35 napon belül a 100%-ának befizetése szükséges, mely egyben az utazási szerződés feltétel nélküli elfogadását is jelenti. Telefonon történő feltételes jelentkezés esetén 3 napig foglaljuk a kívánt szolgáltatást. Amennyiben szükség van a külföldi partner visszaigazolására, a végleges foglalásra 2-3 napot kell várni. Kérjük, jelentkezéskor figyelmesen olvassák el utazási feltételeinket.

Elhelyezés

Apartmanban vagy stúdióban történő elhelyezés esetén, ahol a honlapon ár/fő szerepel, függetlenül attól, hány fő veszi igénybe, a teljes részvételi díjat kell megfizetni. Szállodai szobák esetében az egyágyas felár 50%. Az apartmanokat és stúdiókat 16.00-tól, a szállodai szobákat 14.00-tól lehet elfoglalni és 10.00-ig kell átadni. Az ettől eltérő szabályokat az utastájékoztatók tartalmazzák.

Csoport és csoportvezető

Csoportnak minősül a szerződéskötéskor egy főnél több személy részére történő foglalás. Csoportvezető az a személy, aki csoportos utazás esetén jelentkezéskor a szerződés aláírásával felelőséget vállal a csoport további tájékoztatásával kapcsolatban és tudomásul veszi az utazási feltételeket utastársai nevében. Az ő feladata mindennemű ügyintézés a csoport és az Alpine Tours között, a szerződéskötéstől az utazási okmányok átvételéig. A szerződést is csak a szerződött személy módosíthatja.

Kedvezmények

Egyidejűleg azonos útra és időpontra történő jelentkezés (min. 20 teljes részvételi díjat fizető fő) esetén csoportkedvezményt biztosítunk. A csoportkedvezmény csak abban az esetben jár, ha a csoport képviseletében az Alpine Tours 1 személlyel áll kapcsolatban. A csoportvezető feladata a csoport képviselése itthon és a külföldi utazás során. Gyermekkedvezményeink minden esetben 2 felnőtt árat fizető vendég esetén vehetők igénybe ugyan abban a hotel szobában. A kedvezményekben feltüntetett korhatároknál minden esetben az utazás időpontját kell figyelembe venni.

Biztosítás

A weboldalon megjelentetett áraink nem tartalmazzák a Baleset-, Betegség,- és Poggyász- biztosítást (BBP) költségét. Az Alpine Tours utazási iroda útjaihoz az Európai Utazási Biztosító Zrt. – EUB BBP biztosítást lehetséges megvásárolni, mely irodánkban köthető és rendelhető meg. A BBP kiállításához minden esetben szükségesek az alábbi adatok: név, lakcím, születési dátum, útlevél- vagy személyi igazolványszám.