Menü
Saas Fee

Saas Fee síszállás

Saas Fee

Svájci síutak és síajánlatok

Svájci síutak: a Svájc legmagasabb hegycsúcsát, a 4.545 méter magas Dom-ot, valamint a híres Monte Rosa és Allalin által határolt síterületet téli és nyári síelők eldorádójaként emlegetik. Saas-Fee olyan autómentes övezet, ahol közvetlenül a szálláshelyek és liftek szomszédságában elhelyezkedő parkolóházban hagyhatjuk gépkocsinkat. A nagykapacitású modern liftrendszer várakozásmentes napokat ígér. A kabinos liftek és a szupergyors Metro Alpine sívasút segítségével a rendszer bármely pontjáról néhány perc alatt elérhető a svájci Alpok gyöngyszeme, a Mittelallalin (3.500 m) forgó panoráma-étterem, és a világ legnagyobb gleccsermúzeuma. A lecsatolást követően Saas-Feeben nem áll meg az élet: kilazíthatjuk izmainkat a sportpalotában, a fiatalok kipróbálhatják az izgalmas Feeblitz bobpályát vagy választhatnak a Wallis tartomány specialitásait felsorakoztató bámulatos éttermek széles kínálatából. Saas-Fee síparadicsom 1.800 és 3.600 méter tengerszint feletti magasságban terül el. Magasságának köszönhetően rendkívül hóbiztos síközpont, a szezon novemberben kezdődik és május elejéig tart, azonban a Fee-gleccseren egész évben lehetőség nyílik síelésre és snowboardozásra.  A sícentrumhoz 24 felvonó és 150 kilométeres pályarendszer tartozik. A Mittelallalin felvonók melletti fekete pálya különösen ajánlható azoknak, aki szeretik a gyors pályákat. A jó liftösszekapcsolásnak köszönhetően lecsúszásunk után a Metro Alpin végállomását egy összekötőpályán érhetjük el ismét. A leghosszabb pálya 14 kilométeres, a szintkülönbség 1.778 méter.

 

Négycsillagos wellness hotel – Saas Fee

A négycsillagos modern komplexum a kabinos lift közvetlen közelében (kb. 300 méterre), az autómentes övezetben helyezkedik el 1.400 méteres magasságban. A tradicionális, családi vezetésű hotel az elmúlt években került teljes felújításra, stílusában a svájci tradíció és a modern vonalvezetés fonódik össze, nemzetközi személyzettel, barátságos atmoszférával várja vendégeit. A hoteltől ingyenes síbusz közlekedik.

Felszereltség: étterem, hall, pezsgőfürdő, szauna, fűtött sítároló, Wifi. Elhelyezés: 2-5 fős szobában (fürdőszoba, WC, telefon, TV, mini bár, erkély, széf). Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és 6 fogásos vacsora).


 

Kérjen ajánlatot!

 

Miért minket válasszon?

Svájci síszállás Saas Fee síszállás Svájci síutak

 

sas fee térkép