Menü
Obertauern_Winter_29

Ski Amadé – Bad Gastein síszállás

Obertauern_Winter_29

Ausztriai síelés, síutak és síszállás

A Gastein-völgy Salzburg tartomány egyik legelegánsabb téli-nyári üdülőhelye. Itt a fürdőkultúra és a minőségi vendéglátás már kétszáz éve gyökeret vert és napjainkban is töretlen népszerűségnek örvend. Alpentherme és Felsentherme fürdői még a sokat látott utazókat is újdonságokkal várják, a mindig nyűzsgő városközpontok pedig számtalan szórakozóhelyet rejtenek. A téli sportok rajongóit négy részből álló, 250km-es jelölt pályarendszer várja. Dorfgastein és Graukogel általában a gyermekes családok úti céljai, Sportgastein pedig inkább a kihívást kedvelő, erősen piros és fekete pályák, valamint a freeride és túrasízés rajongóinak kedvez és május elejéig tart nyitva. Igazi csemegének mégis a központi Stubnerkogel-Angertal-Schlossalm síhinta számít. Változatosnál változatosabb pályák és liftek hálózata, fogaskerekű, függőhíd, kilátóhelyek, funparkok, hütték sokasága kapcsolja össze Bad Gastein és Bad Hofgastein völgyállomásait. Egy fárasztó sínap levezetéseként ajánljuk a kellemes Hohe Scharte pályát, mely 8km-es hosszával és 1.440m-es szintkülönbségével egyedülálló kuriózum az Alpokban. A Ski Amadé kombinált bérlettel érdemes egy-egy napra a közeli Hochkönig és Flachau terepeit is meglátogatni.

Hotel Haas**** – Bad Gastein

A családi vállalkozásként üzemelő kényelmes hotel Bad Gastein parkvárosi negyedében, Böcksteinben található közvetlenül a városi nappali/éjszakai sífutópálya mellett. A Stubnerkogel és Sportgastein liftállomások, a kaszinó, valamint a híres fürdők, az Alpentherme és Felsentherme néhány perces autózással illetve síbusszal elérhetőek. Ideális szálláshely a harmóniát kereső, ugyanakkor aktívan kikapcsolódni vágyó felnőttek részére.

Felszereltség: étterem, kávézó, fűtött sítároló, parkoló. Elhelyezés: kényelmes, tágas 1-2 fős szobákban (fürdőszoba, WC, rádió, telefon, széf, wifi, TV). Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és 3 fogásos vacsora salátabárral). Távolság Budapesttől: 550km, melyből 530km autópálya.

 

80 EUR/fő/éjtől félpanzióval

 

Ski Amadé síbérlet árak 2022 (EUR)

felnőtt junior
2003-2005
gyermek
2006-2015
3 napos 181 136 90
4 napos 237 178 118
5 napos 284 213 142
6 napos 299 224 149

2015 és utána született gyermekek számára ingyenes síbérlet! Családi bérlet akció: március 13 – április 8. időtartamban a 6 napos síbérlet 15 éves korig ingyenes min. egy 6 napos felnőtt bérlet vásárlása esetén.

Síbérletek a helyszínen egyénileg vásárolhatók!

Kérjen ajánlatot!

 

Miért minket válasszon?

Ski Amadé – Bad Gastein  Ausztria síszállás

 

badgastein térkép