Menü
madonna-nyito

Madonna di Campiglio síszállás

madonna-nyito

A Brenta-Dolomitok központi fekvésű, méltán híres sícentruma büszkén őrzi az olasz Alpok „numero uno” címét. Az itt található változatos, korszerű pályarendszert és a tó partján elterülő meseszép városkát az évek óta visszatérő Michael Schumacher autóversenyző a „pole position” jelzővel illette (a helyszín a Ferrari-csapat hivatalos téli edzőterepe). A kombinált bérlettel besíelhető a Madonna-Marilleva-Folgardia síhinta, mely a kalandvágyók legmerészebb igényeit is képes kielégíteni. Az éjszaka is kivilágított 3-Tre szlalompályán a híres olasz csillagok (mint például Alberto Tomba) nyomában  lecsúszva megelevenednek az itt megrendezett világkupa futamok emlékei. A síterület 1.550 és 2.550 méter között terül el. Összesen 19 modern felvonó szolgálja ki az ide érkezőket, melyek között az egyszerű gyermeklifttől kezdve az üléseseken keresztül a modern kabinosok is megtalálhatóak. A snowboardosokat funpark várja: van egy szabályos 80 méteres fél cső, valamint korlátok, ugratók. A freestyle szerelmesei mellett a mélyhó-terepeket kedvelők is megtalálják itt a kedvükre való pályákat. Sífutók számára 22 kilométernyi futópályát gondoznak a környéken, minden nehézségi fokozatban. A legszebb sífutópálya az 1.500 méter feletti magasságban elterülő Malghette körpálya.
Madonna pályáiról közvetlenül átcsatlakozhatunk Folgarida-Marilleva pályáira, így a besíelhető pályák hossza összesen több, mint 120 km. A síelés szerelmeseinek a 380 kilométernyi sípályára belépőt biztosító „Skirama Dolomiti” síbérletet ajánljuk. A fantasztikus alpesi hangulatú városban, melyet az olaszok a Brenta-Dolomitok gyöngyszemének neveznek, sétálóutcák, üzletek, valamint vendéglátó- és szórakozóhelyek sokasága várja az ide látogató vendégeket.

 

1. Négycsillagos wellness pályaszállások

Elegáns négycsillagos úszómedencés apartmanok csendes környezetben, közvetlen csatlakozással a Madonna-Marilleva-Folgarida síhintához.

Felszereltség: étterem, pizzéria, boltok, fedett parkoló. Elhelyezés: 2-3 fős 1 légteres, és 4-5 fős 2 légteres apartmanokban (fürdőszoba, WC, hálószoba, nappali, étkező jól felszerelt konyha sarokkal). Ellátás: önellátás.


 

Kérjen ajánlatot!

 

2. Háromcsillagos pályaszállás apartmanok

Apartmanházaink Marilleva sífaluban találhatóak 900 méteres magasságban, a Marilleva 1400 felé vezető kabinos lift közelében.

Felszereltség: étterem, pizzéria, butikok, ajándéküzletek, fedett parkoló. Elhelyezés: 2-3 fős 1 légteres, és 4-5 fős 2 légteres apartmanokban (fürdőszoba, WC, hálószoba, nappali, étkező jól felszerelt konyha sarokkal). Ellátás: önellátás.


 

Kérjen ajánlatot!

 

Miért minket válasszon?

 Madonna di Campiglio Olaszországi síszállás

 

madonna térkép