Menü
felnőtt síoktatás

Családi és felnőtt síoktatás

felnőtt síoktatás

Profi síoktatók segítenek

Senki sem tökéletes és ez a síelőkre is igaz. Azonban mint minden más, a síelés is könnyen elsajátítható. Kínálatunkban megtalálhatók az egyéni és csoportos oktatások napi 2×2 órában, tudásszintnek megfelelő csoportokban. Ezeken kívül is igyekszünk minden egyedi igényt és kérést teljesíteni.

Felnőtt egyéni, vagy csoportos tanfolyamok kezdőknek: kezdő síelőink tanuló pályán sajátíthatják el a sízés alapjait. Míg gyermekei síelnek, addig a szülő nyugodtan tanulhat, csatlakozhat tudásszintjének megfelelő csoporthoz.

Felnőtt csoportos képzések, haladóknak: sokan már tudnak síelni, azonban a gyakorlás teszi a mestert. Privát vagy csoportos órákon lehetőség nyílik a sítudás csiszolására és újabb technikák megismerésére, akár pályán kívül is.

Freeride oktatás, szűzhavas kalandok: ha szeretnék komolyabb pályákon vagy akár a pályákon kívül is megmérettetni magukat, lehetőség van a sítudás további tökéletesítésére, illetve szűzhavas sízésre. A pályán kívüli sízés alapjaival ismertetjük meg a jelentkezőket, megfelelő technika, segédeszközös és biztonság mellett.

A síelés rengeteg plusz élményt adhat családtagjainak, barátainak. Próbálja ki bátran!

Kérjen mielőbb ajánlatot!