Menü
Arabba kezdő

Marmolada – Dolomiti Superski

Arabba kezdő

A síparadicsom 1.450 és 3.270 méter között fekszik, és két részből áll: Marmolada és Arabba. Malga Ciapelából indul a kabinos felvonó, három szakaszban a Marmolada gleccserre, egészen 3.270 méterig. A csúcsról széles és szépen kezelt lejtőkön juthatunk le a csákányos végállomásához. Itt kétfelé is mehetünk: vagy lemegyünk a csákányos aljáig vagy a kabinos középső állomásig (2.950 m), ahonnan Olaszország egyik legszebb pályája vezet le (12 km hosszú) egészen Malga Ciapeláig, amely 1.820 méteres szintkülönbséget hidal át. Innen további felvonók visznek át az arabbai síterületre, ahol ülésesek, húzóliftek illetve egy kabinos lift is rendelkezésre áll. A pályák itt is szépen karbantartottak, és minden nehézségi fokozatban megtalálhatóak. Ezekhez további 52 km sípálya tartozik, ebből 20 km a marmoladai részhez. A szezon végén, az április 20-ához legközelebb eső szombaton szervezik meg minden évben a nosztalgikus telemark napot Marmolada lejtőin. Az érdeklődők a Rocca Marmolada síiskolában jelentkezhetnek. Snowboardosok számára funpark is van, továbbá a pályák mellett egy buckapálya is ki van építve. Marmolada és Arabba pályarendszerei egy síbérlettel besízhetők, annak ellenére, hogy két különálló pályarendszerről van szó. A szezon a gleccseren egész éven át tart, a nem gleccser területeken többnyire december elején kezdődik és április végéig fejeződik be. Arabba – Marmolada a Dolomiti Superski régió része, és bekapcsolódik a Sella Ronda síkörhinta rendszerébe is.

 

Háromcsillag sup. szaunás pályaszállások

1.500 méter magasan, a Marmolada gleccser lábánál, közvetlenül az Arabba – Sella Ronda rendszerbe becsatlakozó pálya mellett találhatók színvonalas, tiroli stílusú, családi szállodáink.

Felszereltség:  rusztikus hangulatú étterem, bár, szauna, pezsgő- és gőzfürdő. Elhelyezés: elegáns, kényelmesen berendezésű szobákban (fürdőszoba, WC, hajszárító, telefon, LCD TV, széf). Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli, menüválasztásos vacsora). 

Kérjen ajánlatot!

 

Miért minket válasszon?

 Marmolada síszállás Ausztria síszállás

ski_map_arabba_marmolada