Menü
Nassfeld

Nassfeld síszállás

Nassfeld

Ausztria síszállás ajánlatok

2023-2024 síszezon

A karintiai Naturarena természetvédelmi területen a síelést Nassfeld jelenti. A tartomány legnagyobb összefüggő pályarendszerével büszkélkedő centrum “egy fedél alatt” kínálja a téli sportok sokféleségét és a számos kirándulási lehetőséget. A különböző nehézségi fokozatú pályák mind a  profi sízők, mind a családosok, mind a síelni tanulók igényeit kielégítik. A liftrendszer kényelmes elérését a nagykapacitású Millennium Express garantálja, mellyel a síelők 17 perc alatt juthatnak fel 2.000 méter tengerszint feletti magasságra, a havas csúcsok birodalmába, ahonnan könnyedén elérhető az összesen több, mint 110 km hosszú lesiklópálya rendszer és a két snowboard park.

 

1. Háromcsillagos pályaszállások – Nassfeld

Szálláshelyeink csodás hegyek ölelésében, 1.500 méter magasságban, a sípályák 300 m-es körzetében találhatók.

Felszereltség: étterem, bár, szauna, gőzfürdő, fitness terem. Elhelyezés: kényelmes 2-4 fős egylégteres szobákban és 4-5 fős kétlégteres családi lakosztályokban. Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).

95 EUR/fő/éjtől félpanzióval és wellness használattal, gyermekkedvezmények irodánkban.

 

Kérjen ajánlatot!

 

2. Pályaszállás apartmanok – Nassfeld

A sípályák mentén épült, jól felszerelt apartmanok, melyek egytől egyig, a régmúlt idők menedékházainak barátságos légkörét kínálják vendégeink számára

Elhelyezés: 4-6   fős 1-3 légteres apartmanokban (40-60nm) – konyha, elektromos cserépkályha, nappali, hálószobák, fürdőszobák, WC, terasz, garázs. Ellátás: önellátás.


290 EUR/fő/hét-től önellátással

 

Kérjen ajánlatot!

 

Miért minket válasszon?

 Nassfeld síszállás Ausztria síszállás