Menü
st moritz

St. Moritz síszállások és sítuak

st moritz

Svájci síajánlatok

Top of the world – St. Moritz ezzel a szlogennel hirdeti magát. A svájci Alpokban lévő téli üdülő paradicsom nem véletlenül használja ezt a kifejezést, amely annyit jelent, hogy “A legjobb a világon”. St.Moritz valóban az elegancia fellegvára, a stílus, az exkluzivitás megtestesítője. A világ legismertebb üdülőhelyének számító régió és a hozzá kapcsolódó Engadin völgy számos világverseny mellett két alkalommal volt a téli olimpia színhelye (1928 és 1948), 2003 februárjában pedig itt rendezték az Alpesi Sí- Világbajnokságot. Eleganciát, csillogást sugárzó légköre, az ultramodern pályarendszer és a szálláshelyek különösen magas színvonala a világsztárok kedvenc kirándulóhelyévé emelték. Decembertől áprilisig az Alpok legszélesebb programkínálata fogadja az érdeklődőket ámulatba ejtő csomagolásban.

A síparadicsomhoz 350 kilométernyi pálya (minden nehézségi fokon) és 56 modern felvonó tartozik. A síterülethez kapcsolódó települések – Celerina, Diavolezza/Lagalb, Maloja, Pontresina, Sils/Engadin, Silvasplana, St. Moritz, Zuoz – 1.700-1.800 méter közötti magasságban fekszenek. A legnagyobb sícentrum a Corviglia, ami egyben a legközelebb esik St. Moritz városához is. A településtől több feljutási lehetőség is van a pályarendszerre: mehetünk a Signal kabinossal, ami egyenesen a pályákhoz visz, a sívasúttal, amely két részben visz fel, illetve a Celerinából is egy kabinosssal. A Signal kabinos végállomásától egy négyüléses bubble indul ki, s egészen Munt da s. Murezzanig visz. Itt még további kettő négyüléses liftnek van a végállomása.

 

Négycsillagos wellness pályaszállás

A nyolcszázas évek atmoszféráját sugárzó szálloda olasz üzemeltetője garancia a meleg vendégszeretetre és a széles gasztronómia kínálatra. Az épülettől induló Signal kabinos lift közvetlen kapcsolatot nyújt a Corviglia és Piz Nair pályarendszerekhez.

Felszereltség: étterem, bár, klubterem, diszkó, mozi, síkölcsönző, üzletek, wellness részleg (medence, szauna, gőzfürdő, masszázsszalon). Elhelyezés: kényelmes 2-4 ágyas szobában (fürdőszoba, WC, TV, telefon, mini bár). Ellátás: félpanziós ellátással (svédasztalos reggeli + 4 fogásos vacsora).


 

Kérjen ajánlatot!

 

Miért minket válasszon?

Svájci síszállás St. Moritz síszállás

 

st moritz

st moritz

st moritz