Menü
Katschberg

Katschberg síszállás

Katschberg

2023-2024 síszezon

A Hohe Tauern hegység napos oldalán található síparadicsom hóbiztos síélménnyel ajándékozza meg az ide érkezőket. A meseszép lungaui hegyeket is érintő síkirándulás hosszú lesiklásaival a haladóknak kedvez, míg a jól átlátható lankás lejtőkből álló pályarész a kezdőket nyűgözi le. A havat nem csak a magasság, hanem a hóágyúk is garantálják, hiszen a szépen rendben tartott pályák mindegyike  hóágyúzható. A 70 km-es pályarendszer 17 felvonót foglal magába. Az itt található síhinta-sízés egyik hegyről a másikra és vissza különleges élvezetet nyújt a hosszú lesiklásokat kedvelőknek. Néhány éve új négy- és hatszemélyes ülőfelvonókat helyeztek üzembe. A legkisebbeknek a  Mini Jet liftet ajánljuk. Ehhez egy 300 méter hosszú lankás pálya tartozik, melynek mentén barátságos figurák és lelkesítő feliratok segítik a lecsúszást. A síterület ragyogó lehetőségeket nyújt a különböző szabadidős tevékenységekhez, mint az éjszakai síelés, lovasszán kirándulások, szervezett túrák holdfényben, éjszakai szánkózás, esti élőzenés szórakozás, korcsolyázás, sportközpont és lovardalátogatás.

Négycsillagos családi pályaszállások

Az 1.600 m magasan fekvő wellness hoteleink abszolút a síparadicsom szívében találhatók, a liftek közvetlen szomszédságában.

Felszereltség: étterem, bár, wellness részleg (szauna, gőzfürdő, infrakabin, jacuzzi, úszómedence). Elhelyezés: 2-5 ágyas szobákban. Ellátás: félpanzió (bőséges svédasztalos reggeli, délutáni snack, 5 fogásos vacsora).

105 EUR/fő/éjtől félpanzióval, gyermekárak, időpontok elérhetőek irodánkban

 

Kérjen ajánlatot!

 

Miért minket válasszon?

 Katschberg síszállás Ausztria síszállás

katschberg térkép