Menü
Ischgl

Ischgl síelés és síutak – Ausztria

Ischgl

Síutak és síszállás Ausztria – Ischgl síelés

Akik viszont már jártak a Silvretta régióban tudják, hogy ez maga a megvalósult álom. A határokon átívelő sígalaxis (Ausztria-Ischgl, Svájc-Samnaun) 250 kilométernyi sípályájával és 42 modern felvonójával önálló osztályt teremtett a téli üdülőhelyek palettáján. Hóbiztosságát egyrészt a gigászi, több mint 3.300 méteres masszívumok, másrészt a gondosan kiépített hóágyúrendszer garantálja késő novembertől május közepéig. Ischgl-ben a hódeszkások szórakozását funpark és half pipe, a síelők igényeit carving pályák, a kirándulók kedvtelését a 7 kilométeres kivilágított szánkópálya szolgálja. A freeride szerelmesei itt napokat tölthetnek el anélkül, hogy jelölt pályákat érintenének. A 2.300 méteres magasságban elterülő Idalp fennsíkon, közvetlenül a liftrendszer szívében évente több alkalommal kápráztatják el sífelszerelésben tomboló közönségüket a világ legismertebb könnyűzenei előadói. Vám- és adómentes bevásárlóközpontjaival Samnaun vonzó úti cél egy kellemes sí kirándulás keretében, a szálláshelyeinknek otthont adó Galtür pedig egész szezonban várakozásmentes, családias környezetben várja az ideérkezőket.

 

Ischgl szezonnyitó túra
2018. december 8-13.
5 éjszaka 4 nap síelés

biztosítás kis kocka111

Vámmentes vásárlás Svájcban ▪ Programok ▪ Élő koncertek ▪ Éjszakai síelés ▪ Freeride

Akik álmokat ígérnek nem mindig tartják szavukat. Akik viszont már jártak a Silvretta régióban tudják, hogy ez maga a megvalósult álom. A határokon átívelő sígalaxis (Ausztria-Ischgl, Svájc-Samnaun) 250 kilométernyi sípályájával és 42 modern felvonójával önálló osztályt teremtett a téli üdülőhelyek palettáján. Hóbiztosságát egyrészt a gigászi, több mint 3.300 méteres masszívumok, másrészt a gondosan kiépített hóágyúrendszer garantálja késő novembertől május közepéig. Ischgl-ben a hódeszkások szórakozását funpark és half pipe, a síelők igényeit carving pályák, a kirándulók kedvtelését a 7 kilométeres kivilágított szánkópálya szolgálja. A freeride szerelmesei itt napokat tölthetnek el anélkül, hogy jelölt pályákat érintenének. A 2.300 méteres magasságban elterülő Idalp fennsíkon, közvetlenül a liftrendszer szívében évente több alkalommal kápráztatják el sífelszerelésben tomboló közönségüket a világ legismertebb könnyűzenei előadói. Vám- és adómentes bevásárlóközpontjaival Samnaun vonzó úti cél egy kellemes sí kirándulás keretében, a szálláshelyeinknek otthont adó Galtür pedig egész szezonban várakozásmentes, családias környezetben várja az ideérkezőket.

Négycsillagos szállások Galtürben

Exkluzív szállásaink Galtürben találhatóak. Felszereltség: étterem, bár, szauna. Elhelyezés: 2-4 ágyas szobákban (fürdőszoba, WC, hajszárító, TV, telefon). Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és 4 fogásos vacsora). Ár tartalmazza: wellness használat és síbusz Ischgl-be (8km).

Szezonnyitó túra 2018. december 8-13.
ár/fő félpanzióval és wellness használattal

5 éj (szombat-csütörtök)  440 EUR/fő; 220 EUR/0-14 év

4 éj (szombat-szerda)      400 EUR/fő; 200 EUR/0-14 év

Síbérletek – irodánkban megvásárolható

4 napos 190 EUR/felnőtt; 125 EUR/8-16 év
3 napos 145 EUR/felnőtt; 100 EUR/8-16 év

A bérletek már tartalmazzák az 5 € key card kauciót!

7 éves korig ingyenesség!

Kérjen Ajánlatot!

2019. január 7 – április 8. időszakra az árak

95 EUR/fő/éjtől félpanzióval, gyermekkedvezmények irodánkban.

Kérjen Ajánlatot!

 Ischgl síszállás Ausztria síszállás