Kitzbühel – karácsonyi varázslat

A világ egyik legnépszerűbb síközpontjában, Kitzbühelben már javában elkezdődött a szezon, jelenleg 56 cm-es hó és 112 km tökéletesen karbantartott, hóágyúzott sípálya várja a síelőket. Az alpesi városka a Best Of the Alpes tagjaként sajátos és magával ragadó módon egyesíti a nagyvilági légkör és a vidéki kisváros hangulatát – miközben a legjobb minőségű pályákat biztosítja a síelni vágyóknak, még kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén is.

kitzb1

Ez nem véletlen, hiszen Kitzbühel számtalan nemzetközi szintű sírendezvénynek ad otthont, de mindenekelőtt a hírhedt Hahnenkamm Világkupa futamnak köszönhetően vonzza évről évre a téli sportok szerelmeseit, mely 2017-ben január 17-22. között kerül megrendezésre. A versenyhez kapcsolódó rendezvényeken minden évben számos híresség is tiszteletét teszi. A 170 kilométeres összefüggő liftrendszer 800 és 2.200 m között terül el, leghosszabb lejtője a Pengelstein Süd, mely 6,8 kilométeres hosszával és több mint 1.000 m szintkülönbségével igazi kihívás minden síelőnek.

Egy hosszú, kellemesen fárasztó nap után érdemes ellátogatni az alpesi városka központjába, mely az adventi időszakban varázslatos, mesébe illő hellyé változik. A kivilágított, karácsonyi díszbe öltöztetett, macskaköves utcákon számtalan tiroli különlegességgel várják az érdeklődőket. A szebbnél szebb kézzel készített ajándékok mellett mi szem-szájnak ingere mind megtalálható az adventi vásári forgatagban. Az ünnepi hangulatról koncertek, előadások és kellemes karácsonyi zenék gondoskodnak.

kitzb2

Akik izgalmakra vágynak és tesztelni szeretnék vezetési tudásukat különleges terepviszonyok között, azoknak a Mercedes off-road tanfolyamait ajánljuk december 27 – március 5. között.

kitzb3

Akinek mindezek után még kedve lenne egy kis szórakozáshoz, látogasson el a városban található legendás bárok és diszkók valamelyikébe, vegyen részt egy felejthetetlen motorosszán- ill. lovasszántúrán, vagy az Aqua Arena vízi paradicsomban próbálja ki az élménymedencéket és csúszdákat – mely az egész családnak igazi kikapcsolódás.

kitzb4

Tekintse meg ajánlatainkat most és fedezze fel Ön is ezt a varázslatos sírégiót!