Lachtal síutak és síelés – Ausztria síutak

Lachtak síutak és síelés ajánló

Ausztria magyarok által leginkább kedvelt és ismert síterepe Lachtal. Egyik legközelebbi remek síterep, mivel könnyen megközelíthető, Bécstől  két órányira van csak. Ezért, aki a síelését szereti maximálisan kihasználni, annak tökéletes úticél: az első illetve utolsó nap is jól kihasználható a maximalista síelőknek. Lachtal hóbiztos fekvése, családbarát szolgáltatásai és a gyönyörű környezet méltán tették a magyar síelők kedvencévé. Lachtalban a gyerekes, kezdő és haladó síelők és a snowboardosok tökéletes síélményeket gyűjthetnek. Ideális célpont Lachtal az iskolai síutak számára is, jól áttekinthető pályái és olcsó diákcsoportos síbérlet árai miatt. A síszállások jelentős része pályaszállás, vagy nagyon közel van a sípályához. Síutazási irodánk kínálatában kiváló síutak és síelés ajánlatok megtalálhatók.

Lachtal Stájerország második legnagyobb sírégiója, illetve a leghóbiztosabb sípályákkal rendelkező síterületek egyike. A közel 140 ha-os síterületen összesen 33 km hosszú, többségében piros sípálya található. Schönberg-Lachtal a sífelvonók kiinduló pontja. A falucska 1600 m magasan fekszik. A modern sífelvonókkal Lachtalban(fűthető ülésű felvonó is megtalálható) 622 méteres szintkülönbséget tudhatunk le, hogy aztán egy 2 km hosszú fekete, vagy 20 kilométernyi piros, vagy 11 km-nyi kék pályán síeljünk le Lachtalban a völgybe.

1c4054ca0e

Lachtal ideális célpont a családosok számára is. Gyermekeket rengeteg program várja, mely tökéletessé teszi a téli kikapcsolódást. A következő programokkal várják a kezdő síelőket és a kicsiket: Síoktatás kicsiknek 3 éves kortól, igény esetén egész napos programok ebéddel (felügyelet: 10:00-15:30), haladóknak: tudás szerinti csoportosítás, síelés az erdőben, technikajavító gyakorlatok. További szolgáltatások: síóvoda, gyerektaxi, mászótorony, varázsszőnyeg (kisfelvonó) várja az ide érkezőket. 6 éves korig a felvonók és a gyerek taxi használata ingyenes!

Lachtal síutak

Lachtal síelés