Akciós Ausztriai Síutak 2014

Akciós Síutak Válogatása Ausztria

Ausztria világhírű síközpontokban, sípályákban gazdag, gyönyörű hegyvonulatai, befagyott tavai sokszínű téli programot kínálnak a síelők számára. Az Alpine Tours által szervezett síutak Ausztria legismertebb síterületeire invitálnak különleges síélményekre. Az elsőrendű, hóbiztos sípályák, és wellness szállók minden benne van a kínálatunkban, ez pedig sokrétű szórakozási lehetőséget nyújt a síutak során.

Ausztriai síutak válogatása:

Ischgl Ausztriai Síutak

Ischgl Ausztria síutak és síelés: Akik álmokat ígérnek nem mindig tartják szavukat. Akik viszont már jártak a Silvretta régióban tudják, hogy ez maga a megvalósult álom. A határokat átívelő sígalaxis (Ausztria-Ischgl, Svájc-Samnaun) 250km-nyi sípályájával és 42 modern felvonójával önálló osztályt teremtett a téli üdülőhelyek palettáján. Hóbiztosságát egyrészt a gigászi, több mint 3.300m-es masszívumok, másrészt a gondosan kiépített hóágyúrendszer garantálja késő novembertől május közepéig.

Obergurgl Ausztriai Síutak

Obergurgl ausztriai síelés és síutak: Aki mindenben a legmagasabb szintet várja el egy síközponttól, révbe ért. Obergurglben a felvonóktól távoli szállások, a sorban állás, a hóhiány miatt lezárt pályák ismeretlen fogalmak. A liftek itt olyan magasságban indulnak, mint ahol más terepeken befejeződnek. Fejlett infrastruktúra és minden igényt kielégítő nappali és éjszakai szabadidős programkínálat várja a havas sportok szerelmeseit november elejétől május derekáig, 2100-3080m magasságig.

Innerkrems Ausztriai Síutak

Ausztriai Innerkrems tökéletes síelési lehetőségeket biztosít. Családi síközpont Budapesttől mindössze 520 km-re,  4 csillagos úszómedencés pályaszállások teljes ellátással, gyermek és síbérlet kedvezmények a teljes téli szezonban!

Ski Amadé síutak

Ski Amadé ausztriai síelés és síutak: A síparadicsom a salzburgi táj közepén magasodó 3000 méter magas Hochkönig csúcsnak köszönheti elnevezését, könnyű elérhetősége miatt alkalmas egy rövidebb síhétvége eltöltésére is.  Az abszolút hóbiztos sírégóban mindenki megtalálja a számára megfelelő pályát; a lankás kezdő lejtőktől egészen a mélyhavas csúszásokig, vagy a kihívást jelentő buckapályákig.

Bad Gastein Ausztria

Ski Amadé ausztriai síelés és síutak: A völgyből 4 különálló síterepet lehet meghódítani, ezek közül a legnagyobb a Bad Hofgasteint és Bad Gasteint egymással összekötő terep, hivatalos nevén a Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel síhinta.