Menü
image18

Šibenik Aqua Park – és a hozzá tartozó szórakoztató komplexum

image18

A közvetlen tengerparti komplexumhoz több hotel, beach, szórakoztató- és vendéglátó egység tartozik. Garantáljuk, itt mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget, a felnőttektől egészen a legkisebbek számára tud meglepetéssel szolgálni az üdülőközpont.

Az itt található Aqua park a horvát Adria első vízi vidámparkja, 8.000 m2 területen kialakított igazi élmény- és adrenalin bomba kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Számos csúszda, élmény medence, vízesés, folyó és sok más kaland vár a látogatókra.

image19

Szintén a komplexumban található egy igazi Dalmát etno falu, amely tökéletes alkalom a dalmát hagyományok  játékos megismerésére. Látnivalók; vízimalom, olajsajtoló, pékség, borospince, szeszfőzde, szövöde, halbolt, ökokert, forrás, olajfaligetek. A látogatók kipróbálhatnak különböző kézműves foglalkozásokat, a kenyérsütést, szövést, pálinkafőzést is, és még sok más dalmát érdekességet ismerhetnek meg.

Egy nagyszerű nap után szórakozzon kedvére, és válasszon a központ esti programkínálatából; Palma Beach Club koktél bár jacuzzival – a party hangulat garantált. Továbbá tematikus estek show-műsorokkal, élőzenével a parti bárokban, és a „The Legend” kalózhajón, valamint szabadtéri mozi, folklórprogramok.

image20 image21

További programlehetőségek; tenisz, strandröplabda, foci, mini golf, pingpong, bowling, kosárlabda, kézilabda, röplabda, kerékpározás, animációs programok, vízi sportok (kajak-, kenu- és vízibicikli bérlés, jetski, szörf, búvárközpont. Spa és fitnesz programok a négy csillag superior hotelben.